Uitvaartservice

Foto afdrukken voor een uitvaart?

Foto afdrukken voor een uitvaart

Als een dierbare komt te overlijden moeten er een hoop zaken geregeld worden. U wilt uiteraard alles tot in de puntjes perfect hebben. Zo ook de foto voor op de kist en/of bij de condoleance. Vaak is de foto voor tijdens een uitvaart nog niet geschikt als zijnde portretfoto door storende elementen. Door onze jarenlange ervaring met retoucheer werkzaamheden kunnen wij deze foto voor u naar wens aanpassen. Zo is er tijdens de uitvaart een mooi en waardig beeld van uw dierbare om naar te kijken.

Beschadigde foto’s kunnen in nagenoeg alle gevallen door ons worden hersteld. Voor dat we aan de herstelwerkzaamheden beginnen zal er altijd persoonlijk overleg plaatsvinden. Ook is er bij ons een geruime keuze aan fotolijsten op voorraad en kunnen wij voor u een mooie fotoafdruk ingelijst afleveren.

Tips

– Laat na het overlijden zo snel mogelijk iemand langskomen met de betreffende foto. Afhankelijk van wat er gedaan moet worden kan het zijn dat wij wat meer tijd nodig hebben.

– Breng indien mogelijk het originele bestand mee. Foto’s die via Facebook of WhatsApp zijn verstuurd hebben een zeer lage resolutie. Dat komt omdat er miljoenen mensen zijn die foto’s sturen en daardoor proberen Facebook en WhatsApp de foto’s zo klein mogelijk te maken om ruimte te besparen op hun servers.

– Een negatief of dia kunnen wij ter plaatse digitaliseren. Een afdruk van 20x30cm is dan zeker mogelijk.

Kosten

Elke afdruk krijgt bij ons de aandacht die het verdient. Om die reden is het dan ook lastig aan te geven wat de kosten zullen zijn. U krijgt altijd vooraf een prijsindicatie en deze is geheel vrijblijvend.
Uiteraard kunt u ook kiezen voor een afdruk zonder ‘speciale behandeling’.

Het kiezen van de juiste fotolijst

Het formaat fotolijsten dat in de regel veel gebruikt wordt is 20x30cm. Het voordeel van dit formaat is dat er een voet bevestigd is aan de achterzijde. Indien u een groter formaat wenst zult u rekening moeten houden met een speciale standaard om de foto op te zetten. Bij de condoleance boeken raden wij u aan om een fotolijst van 13x18cm of 15x20cm neer te zetten.

Heeft u vragen over een bepaalde foto?

Stuur ons dan alvast de foto inclusief uw vraag via onderstaand formulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!