Afdrukservice

Afdrukken op hoge kwaliteit direct klaar

Foto Stolte beschikt over de juiste apparatuur om voor u het maximale uit uw afdruk te kunnen halen. Niet alle foto’s zijn geschikt om op hele grote formaten af te drukken vanwege de resolutie. Dit kunnen wij direct voor u nakijken en zullen u hier vrijblijvend advies over geven.

Wist u bijvoorbeeld dat een afbeelding die verstuurd is via Whatsapp al ruim 10 keer kleiner gemaakt wordt? Dit geldt hetzelfde voor Facebook. Vraag daarom altijd om een foto te versturen via de mail, indien die mogelijkheid
bestaat.

Wij zijn in staat om foto’s tot A1 formaat dezelfde dag nog te printen voor u.
Dit doen wij op onze Epson P6000 printer met fotolab kwaliteit.

Indien gewenst kunt u uw foto ook laten inlijsten. Deze service is gratis wanneer u bij ons een lijst koopt.

Voor het inlijsten van uw foto in een eigen lijst vragen wij een kleine vergoeding van 5 euro.

Foto’s op dibond, canvas of plexiglas

In de loop der jaren is er een hoop veranderd op het gebied van het maken van afdrukken. Zo kunt u tegenwoordig foto’s prachtig presenteren zonder een lijst er omheen. Deze manier van afdrukken kan alleen gedaan worden door gespecialiseerde bedrijven. Om die reden besteden wij dit ook graag uit om voor u de beste kwaliteit te kunnen waarborgen.

1

Wij beoordelen uw foto

Voor het maken van grote afdrukken is de resolutie en scherpte van een foto heel belangrijk. Wij kijken graag met u mee!

2

U geeft akkoord op de offerte

Na beoordeling maken wij de gewenste foto op maat en sturen u een voorvertoning. Indien u akkoord geeft op de offerte wordt de opdracht doorgestuurd naar de drukker.

3

U ontvangt uw prachtige afdruk

Na slechts 5 werkdagen is uw afdruk klaar. U kunt er voor kiezen om deze direct van onze drukker bij u thuis af te laten leveren. U dient het afgesproken bedrag dan wel eerst te voldoen middels een factuur.

Foto’s in standaard kwaliteit direct klaar tot 15x20cm

Wij beschikken over een fotokiosk waar u tot 15x20cm direct kunt laten afdrukken. De foto’s worden op Kodak papier geprint en behoren tot de categorie standaard kwaliteit.
Wanneer uw foto’s net even wat extra’s nodig hebben kunnen wij deze voor u printen op onze premium kwaliteit.

Al vanaf 0,65 p/s excl. startkosten!