Digitaliseren

UW FILMMATERIAAL DIGITAAL!

Wij zetten uw vhs, vhs-c, mini dv, video 8, betamax en 8mm of 16mm op usb stick en/of hardeschijf.

Samen genieten van de ‘o ja!’ momenten.
Uit onderzoek is gebleken dat er zeker nog 65% van al het oude beeldmateriaal nog niet gedigitaliseerd in een oude verhuisdoos op zolder ligt… Eeuwig zonde vinden wij!
Gelukkig zijn er steeds meer mensen op de hoogte van de hedendaagse mogelijkheden met betrekking tot het digitaliseren van analoog beeld.

Van al onze klanten horen wij terug dat ze aangenaam verrast zijn door de vele ‘O JA!’ momenten tijdens het bekijken van de oude films.

Hoe werkt het?

Al ruim 8 jaar heeft Foto Stolte ervaring met het digitaliseren van uw filmmateriaal. Alles op de ouderwetse spoelen na wordt in eigen huis gedigitaliseerd. Hiervoor beschikken wij over hoogwaardige apparatuur. Zo hebben wij bijvoorbeeld een zeldzame Mini DV recorder die een geweldige kwaliteit van uw oude beelden waarborgt.

Uw beeldmateriaal wordt omgezet in het universele bestandsformaat MP4.
Dit zegt u misschien niets, maar er zijn maar weinig apparaten die dit formaat niet herkennen.
Mocht u toch problemen ondervinden met dit formaat zetten wij dit kosteloos om naar een ander gewenst formaat.

Nu met 10% korting!

Nauwelijks risico op zoekraken van uw filmmateriaal

Doordat wij nagenoeg alle films zelf digitaliseren is voor u de kans op zoekraken van uw beeldmateriaal nagenoeg nihil. Uw 8mm spoelen worden per aangetekende post en goed verpakt verstuurd naar onze partner die hierin gespecialiseerd is.

“Dat zal wel heel kostbaar zijn!”

Gelukkig valt dat in onze ogen reuze mee, voor slechts €17,50 per opgenomen speeluur beschikt u al over een digitaal bestand. Deze bestanden kunnen wij voor u op een USB stick opslaan of op een externe harde schijf zetten.

USB sticks zijn er in vele soorten en maten beschikbaar en indien gewenst kunnen wij deze ook voor u leveren. Uiteraard kunt u zelf ook een USB stick en/of externe harde schijf aanleveren.

BIJ 8MM OF 16MM SPOELEN WORDT DE PRIJS BEREKEND PER SPOEL. DIT IS MAATWERK WAARBIJ WIJ U VOORAF EEN OFFERTE VOORSTELLEN ALVORENS UW OPDRACHT NAAR ONZE PARTNER TE VERZENDEN.

Ik heb met spoed een digitaal bestand nodig, wat nu?

Normaal gesproken hebben wij ongeveer 2 tot 3 weken verwerkingstijd nodig maar wanneer u een film gedigitaliseerd wilt hebben voor bijvoorbeeld een bruiloft of een uitvaart, helpen wij u graag met een spoedorder.
Deze spoedorder kost u 9,95 per tape bovenop het reguliere tarief.